Εντολή στην Αστυνομία της Βενεζουέλας να συλλάβει όσους εμπλέκονται στην επίθεση των ΗΠΑ
Αυτό αναφέρεται στο κείμενο του διατάγματος για την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης, το οποίο τέθηκε σε ισχύ το Σάββατο, αλλά δημοσιεύθηκε μόλις σήμερα.
Η Αστυνομία της Βενεζουέλας πρέπει να εντοπίσει και να συλλάβει όποιον βοήθησε τις ΗΠΑ στη σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο.
Αυτό αναφέρεται στο κείμενο του διατάγματος για την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης, το οποίο τέθηκε σε ισχύ το Σάββατο, αλλά δημοσιεύθηκε μόλις σήμερα.
Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν το Σαββατοκύριακο ότι πηγή της CIA εντός της βενεζουελάνικης κυβέρνησης παρακολουθούσε τις κινήσεις του Μαδούρο τις ημέρες πριν από την επιχείρηση, σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που είχαν ενημερωθεί για το θέμα.
- ΠΑΣΟΚ: Στροφή στο ενεργειακό, συνδιάσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και σχέδιο εκλογικής «εισβολής» στην Αττική
- Γιατί το ποδόσφαιρο έγινε το μεγαλύτερο σκηνικό των οίκων πολυτελείας
- Λαϊκές αγορές: Ξεκινούν από σήμερα πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον
- «ΤΑΠ ΑΟΥΤ»: Θα φτάσει τα όριά του, θα τα ξεπεράσει και θα συνεχίσει να παλεύει – Ένας καθηλωτικός μονόλογος στο Μικρό Γκλόρια
- Στο συρτάρι 6 χρόνια η σύμβαση που θα απέτρεπε το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια και ας φωνάζουν οι ελεγκτές για «αεροπορικά Τέμπη»
- Με ζεστές τις μηχανές περιμένουν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι αγρότες – Ετοιμάζεται για το plan b το Μαξίμου
- Αρκάς: Η εορταστική καλημέρα στους Γιάννηδες
- e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442