Λιντς – Λίβερπουλ 3-3: Νέα «γκέλα» για τους «ρεντς»
Με τίποτα δεν... σηκώνει κεφάλι φέτος η Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 3-3 στην έδρα της Λιντς, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ είχε προηγηθεί 0-2.
Νέα «γκέλα» για τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, αφού μετά την ισοπαλία μεσοβδόμαδα απέναντι στη Σάντερλαντ, έμεινε στο 3-3 κόντρα στη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ», για τη 15η αγωνιστική της Premier League.
Όλη η… ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, όπου σημειώθηκαν και τα έξι γκολ, με τους «κόκκινους» να προηγούνται με δύο τέρματα διαφορά και τα «παγώνια» να ισοφαρίζουν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το σύνολο του Άρνε Σλοτ αγκάλιασε τη νίκη, αλλά στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι είπαν την τελευταία λέξη.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλά να δείξει με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς κάτι παραπάνω. Στο δεύτερο μέρος, μέσα σε δύο λεπτά (48′, 50′) ο Ούγκο Εκιτικέ σκόραρε δις και έβαλε για τα καλά σε θέση οδηγού τη Λίβερπουλ.
Η Λιντς όμως όχι μόνο μπόρεσε να αντιδράσει αλλά ισοφάρισε χάρη σε πέναλτι του Κάλβερτ-Λιούιν (73′) και γκολ του Σταχ (75′), σε 2-2. Οι «κόκκινοι» είχαν την απάντηση με δράστη τον Ντομινίκ Σομποσλάι να κάνει το 3-2, ύστερα από ωραία κίνηση του ΜακΆλιστερ να αφήσει την μπάλα να περάσει. Στις καθυστερήσεις (90’+6′) ο Τανάκα βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Σίτι νίκησε την Άρσεναλ με 2-1 και μείωσε τη διαφορά στο -3, έχοντας ένα ματς λιγότερο, ενώ πλέον έχει πάρει και την ισοβαθμία. Το πρόγραμμα των δύο μέχρι το φινάλε της Premier League.