
Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα 26 ν.μ. νότια της Χρυσής, με διερχόμενο φορτηγό πλοίο με σημαία της Τουρκίας να εντοπίζει την μισοβυθισμένη λεμβο και να ειδοποιεί την Ελληνική Ακτοφυλακή.
Νέα τραγωδία σημειώθηκε σήμερα αργά το απόγευμα του Σαββάτου νότια της Χρυσής όταν μία φουσκωτή λέμβος που μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε με συνέπεια 18 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα 26 ν.μ. νότια της Χρυσής, με διερχόμενο φορτηγό πλοίο με σημαία της Τουρκίας να εντοπίζει την μισοβυθισμένη λέμβο και να ειδοποιεί την Ελληνική Ακτοφυλακή. Οι άνδρες του Λιμενικού έσπευσαν στο σημείο και διέσωσαν δύο μετανάστες και περισυνέλεξαν τις 18 σορούς.
Οι διασωθέντες μετανάστες μεταφέρονται στην Ιεράπετρα για τις διαδικασίες καταγραφής ενώ οι σοροί των άτυχων μεταναστών θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.
- Βόλεϊ: Ανακοινώθηκε η σπουδαία μεταγραφή του Σπένσερ από τον Ολυμπιακό
- Ruvan Wijesooriya & Nick Zinner: Η underground σκηνή της Νέας Υόρκης παίρνει σάρκα και οστά στην Αθήνα
- Νέο τηλεσκόπιο γυρίζει την «μεγαλύτερη κοσμική ταινία όλων των εποχών»
- Ιράν: Θα υπάρξει άμεση απάντηση σε κάθε απειλή – Επικαλείται τη δέσμευση των ΗΠΑ να συγκρατήσουν το Ισραήλ
- Σκας από τη ζέστη; Σε νιώθουμε!
- Πετράλωνα: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η διαχείριση του σοκ των κατοίκων» αποκαλύπτει διασώστης του Ερυθρού Σταυρού




