
Πρέβεζα: Κατολίσθηση βράχων προκάλεσε διπλή σύγκρουση οχημάτων
Από το τροχαίο, τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ενός Ι.Χ. ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πρέβεζας για περαιτέρω εξετάσεις.
Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε το πρωί στην Πρέβεζα μετά την κατολίσθηση βράχων που ακολούθησε τις έντονες βροχοπτώσεις.
Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σύμφωνα με το onprevezanews, λίγο πριν τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής στην εθνική οδό Πρέβεζας–Ηγουμενίτσας, στο ύψος της Καστροσυκιάς Πρέβεζας, προκαλώντας αναστάτωση και μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών.
Ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινούνταν πιθανότατα προς Πρέβεζα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν μεγάλοι βράχοι είχαν πέσει στο οδόστρωμα. Το όχημα προσέκρουσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, ένα ημιφορτηγάκι που ακολουθούσε την ίδια κατεύθυνση αντιλήφθηκε το ακινητοποιημένο Ι.Χ. την τελευταία στιγμή. Στην προσπάθειά του να το αποφύγει, ο οδηγός έκανε έναν απότομο ελιγμό, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει σε παρακείμενη χαράδρα.
Από το τροχαίο, τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του πρώτου Ι.Χ., ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πρέβεζας για περαιτέρω εξετάσεις. Οι δύο επιβάτες του ημιφορτηγού κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους, σπάζοντας το τζάμι του οχήματος, και βγήκαν σώοι από τη χαράδρα, παρά τη σφοδρότητα της πτώσης και τις επικίνδυνες καιρικές συνθήκες.

Με δυσκολία η κυκλοφορία στο σημείο
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, καθώς ο δρόμος παρέμεινε επικίνδυνος λόγω της κατολίσθησης και της συνεχούς βροχόπτωσης. Η κυκλοφορία διεξήχθη με δυσκολία για αρκετή ώρα, ενώ έγιναν προσπάθειες απομάκρυνσης των βράχων και ασφάλισης του οδοστρώματος, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω ατυχήματα.
Τα ακριβή αίτια του περιστατικού διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.
- Δάφνη Καραβοκύρη: Πότε ξεκίνησε η νευρική ανορεξία
- Ολοκληρώνεται μεγάλο πάρκο στην Κρήτη
- «Ισλαμικό Κίνημα των Συντρόφων της Δεξιάς Χειρός» – Το «μακρύ χέρι» του Ιράν στην Ευρώπη;
- Η Ακροδεξιά και η υποπολιτική της
- Ισπανοί οπαδοί υποδέχθηκαν τη Βαλένθια στο ξενοδοχείο – Με δεμένο πόδι ο Πουέρτο (vid)
- Μόσχα: Αποκαλύφθηκε η άκρως μυστική σχολή που εκπαιδεύει Ρώσους πράκτορες – Ποιο γνωστό πανεπιστήμιο τη «φιλοξενεί»



