Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 3-2 της Σκωτίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Ο Ανδρέας Τεττέη ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης, καθώς έκανε το ντεμπούτο με το εθνόσημο, το οποίο συνόδευσε με μια εκπληκτική εμφάνιση και μία ασίστ.
Ο 24χρονος φορ της Κηφισιάς έκανε μια ανάρτηση στα social media μετά την παρθενική του εμφάνιση με τη γαλανόλευκη, στο οποίο γράφει πως νιώθει τεράστια τιμή και υπερηφάνεια, ενώ το μήνυμά του κλείνει με τη φράση: «Μαμά, τα καταφέραμε».
Δείτε την ανάρτηση του Τεττέη:
«Όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν και περίμενα αυτή την στιγμή. Τεράστια τιμή και υπερηφάνεια να φοράω τη φανέλα με το εθνόσημο. Μαμά, τα καταφέραμε!»
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών