
Πέκχαρτ: «Ο Άρης έχει εκφράσει ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες»
Τα πολωνικά μέσα αλλά και ο ίδιος ο Τόμας Πέκχαρτ αποκάλυψαν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την περίπτωση του άλλοτε επιθετικού της ΑΕΚ.
Πιθανή είναι η επιστροφή του Τόμας Πέκχαρτ στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια και τη θητεία του στην ΑΕΚ.
Ο 36χρονος επιθετικός, αλλά και διάφορα μέσα της Πολωνίας, αποκάλυψαν πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη για να τον φέρει πίσω στη χώρα μας, ενώ έχουν ήδη υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον παίχτη να μην έχει αποφασίσει ακόμα.
Τα πολωνικά μέσα αναφέρουν για τον Πέκχαρτ:
«Πρόσφατα, εκπρόσωποι του Άρη Θεσσαλονίκης έχουν προσεγγίσει τον 26 φορές διεθνή Τσέχο. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συγκεκριμένες συνομιλίες».
Σχετικά με την προσέγγιση από τον Άρη, ο ίδιος ο παίχτης δήλωσε: «Τις τελευταίες εβδομάδες έχει εμφανιστεί μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ο Άρης Θεσσαλονίκης. Ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο συνεργάστηκα στην ΑΕΚ και στη Λας Πάλμας, έγινε προπονητής εκεί. Δεν έχω πάρει επίσημη απόφαση, αλλά από την άλλη πλευρά, κρατάω την πόρτα ανοιχτή. Αν έρθει μια ενδιαφέρουσα προσφορά, θα είμαι ανοιχτός σε αυτήν».
Ο Τσέχος βρίσκεται χωρίς ομάδα από την αρχή της σεζόν, όπου αποχώρησε από τη Λέγκια Βαρσοβίας.
- Συνταγή: Ζυμαρικά με σαρδέλες
- Η διαδρομή προς τη διακοπή του καπνίσματος
- Πού βρίσκονται οι καταδικασμένοι της 17Ν σήμερα;
- Πόλεμος, φόβος και ελίτ σε αναβρασμό: Οι υπόγειες ρωγμές του καθεστώτος Πούτιν
- Αυξάνονται οι φωνές στη Fed για αύξηση επιτοκίων
- Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]


