Ολυμπιακός: Με Νασιμέντο η ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά (pic)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κηφισιά (9/11, 15:00) στη Νίκαια για την 10η αγωνιστική και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την ενδεκάδα για το ματς.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Κηφισιά (9/11, 15:00) για την 10η αγωνιστική της Super League, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν γνωστή την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους.
Ο Βάσκος τεχνικός έκανε την έκπληξη στις επιλογές του και ξεκινά με τον Νασιμέντο στο πλάι του Μουζακίτη, στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με αυτή να είναι η μοναδική αλλαγή συγκριτικά με τους πρώτους 11 στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Αϊντχόφεν.
Από’ κει και πέρα, ο Ολυμπιακός ξεκινάει με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, με τους Ορτέγκα, Ρέτσο, Πιρόλα, Ροντινέι στην τετράδα της άμυνας. Ποντένσε, Μάρτινς στα «φτερά» της επίθεσης, με τον Τσικίνιο να είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ελ Κααμπί.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Μουζακίτης, Νασιμέντο, Τσικίνιο, Ποντένσε, Μαρτίνς, Ελ Κααμπί.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει στη διάθεση του για το ματς τους Ντάνι Γκαρθία και Σαντιάγκο Έσε, ενώ είναι εκτός από το ματς και ο Γκουστάβο Μάνσα, που είναι τιμωρημένος από την αναμέτρηση με τον Άρη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.