
Θρήνος στην Ξάνθη: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός DJ της περιοχής
Η είδηση του θανάτου του έπεσε σε βόμβα στην Ξάνθη, σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ξάνθη την Κυριακή 9 Νοεμβρίου με θύμα έναν γνωστό DJ της περιοχής.
Το τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, κοντά στο Χρυσοχώρι, όταν το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του.
Ο 54χρονος σύμφωνα με το xanthinea μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου και κατέληξε λίγη ώρα μετά, ενώ για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.
Η είδηση του θανάτου του έπεσε σε βόμβα στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.
Ενώ επέστρεφε από τη δουλειά
Ο άτυχος άνδρας,με καταγωγή από τον Πετεινό, διέμενε στο Χρυσοχώρι, όπου και επέστρεφε μετά από τη δουλειά.
«Την 9-11-2025 το πρωί στην Επαρχιακή οδό Χρυσούπολης – Κεραμωτής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου» αναφέρει η Αστυνομία για το τραγικό συμβάν.
- Μεγάλη νίκη για την ακροδεξιά της Αυστραλίας: Το One Nation κερδίζει την πρώτη του έδρα στη Βουλή
- Αφρικανική σκόνη: Έκκληση ειδικών για περιορισμό μετακινήσεων – «Αποφεύγουμε την έντονη σωματική άσκηση»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το ατύχημα στο κεφάλι πριν το ταξίδι στο Άγιο Όρος
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- ΣΥΡΙΖΑ για 9η Μαΐου 1945: Τιμούμε την ημέρα της συντριβής του φασισμού, αγωνιζόμαστε για ειρήνη και δημοκρατία
- Η Βενιαμίν του Ολυμπιακού στο «in»: «Ζω ένα όνειρο που είχα από μικρή»

