
Συνελήφθη ο γαμπρός του Φανούρη Καργάκη στα Βορίζια – Καραμπίνα και φυσίγγια βρέθηκαν σε σπηλιά
H είσοδος της σπηλιάς, που βρίσκεται πλησίον των Βοριζίων, φέρεται να ήταν κλεισμένη με πέτρες και ξύλα, διαδικασία που φαίνεται να ήταν πρόσφατη
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον γαμπρό του 39χρονου θύματος του Φανούρη Καργάκη, στα Βορίζια, καθώς έπειτα από έρευνα σε ιδιοκτησία του βρέθηκαν μια καραμπίνα και φυσίγγια σε σπηλιά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
H είσοδος της σπηλιάς, που βρίσκεται πλησίον των Βοριζίων, φέρεται να ήταν κλεισμένη με πέτρες και ξύλα, διαδικασία που φαίνεται να ήταν πρόσφατη.
Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψή του για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Εξετάζεται κατά πόσον το όπλο και τα φυσίγγια σχετίζονται με τα γεγονότα που οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό, που συγκλόνισε την επικράτεια.
Οι αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν τις έρευνες και εξετάζουν κάθε στοιχείο που μπορεί να φωτίσει τον ρόλο και πιθανές εμπλοκές προσώπων στην τραγωδία στα Βορίζια.
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο


