Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Μίλησαν τα… κανόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (26/10) με τους Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μεχντί Ταρέμι να σκοράρουν στη 2-0 νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, στο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Super League.
Οι δύο επιθετικοί των Πειραιωτών άλλαξαν την ιστορία του ματς με τα γκολ τους, ενώ με τη λήξη του αγώνα χάρισαν και μία ξεχωριστή στιγμή.
Ο Ελ Κααμπί αποθέωσε τον Ταρέμι για την εμφάνισή του, τραγουδώντας «MVP, MVP, MVP» δείχνοντας την εξαιρετική μεταξύ τους σχέση, αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει