Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την ανακαίνιση της θρυλικής της έδρας, του «Καμπ Νου», και μοιράζεται με τους φιλάθλους την πρόοδο των εργασιών. Μέσω ενός νέου βίντεο διάρκειας περίπου δύο λεπτών, οι οπαδοί μπορούν να απολαύσουν μια πλήρη περιήγηση στο γήπεδο, από τον αγωνιστικό χώρο, τα καθίσματα και τις σουίτες μέχρι τις γύρω εγκαταστάσεις και τους χώρους στάθμευσης. Τα πλάνα δίνουν την αίσθηση της τεράστιας κλίμακας και της σύγχρονης όψης που αποκτά η ιστορική έδρα της ομάδας.
Λόγω των εργασιών, οι «μπλαουγκράνα» θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό για τον τρίτο αγώνα των ομίλων του Champions League στο Ολυμπιακό Στάδιο Lluís Companys (Μονζουίκ), μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες άδειες και τροποποιήσεις για την επιστροφή στο Spotify Camp Nou.
Σε ανακοίνωσή της, η Μπαρτσελόνα ευχαριστεί τους φιλάθλους για την υπομονή και τη στήριξή τους, τονίζοντας ότι η επιστροφή στο νέο Καμπ Νου αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική και σύνθετη διαδικασία.
Το εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο της Μπαρτσελόνα από το ανακαινισμένο «Καμπ Νου»
Το νέο βίντεο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δει κανείς από κοντά τις αλλαγές και να ζήσει την εμπειρία του γηπέδου από ψηλά, μέχρι την επίσημη επιστροφή της ομάδας στο ιστορικό της «σπίτι».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.