
Στήριξη ΚΚΕ σε Π. Ρούτσι: Κυβέρνηση και δικαιοσύνη έχουν ευθύνη – Άμεσα να ικανοποιήσουν το αίτημα για εκταφή
«Κανέναν δεν πείθουν οι δηλώσεις της κυβέρνησης που αποφάσισε όψιμα “να αφήσει τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της”» τονίζει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ
Την πλήρη στήριξή του στον Πάνο Ρούτσι, απεργό πείνας και πατέρα θύματος των Τεμπών, εκφράζει το ΚΚΕ, τονίζοντας ότι πρέπει να ικανοποιηθεί άμεσα το αίτημά του για εκταφή της σορού του παιδιού του.
«Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι και στήριξε το δίκαιο αίτημά του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Κανέναν δεν πείθουν οι δηλώσεις της κυβέρνησης που αποφάσισε όψιμα “να αφήσει τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της”, όταν, από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος, ο ίδιος ο πρωθυπουργός με επιστολή του επεδίωξε να κατευθύνει την ανάκριση, κυβερνητικά στελέχη παρενέβησαν στον τόπο του εγκλήματος για να συγκαλύψουν αιτίες και ενόχους, ενώ με ευθύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας ολοκληρώθηκαν οι προανακριτικές – ξέπλυμα για Καραμανλή και Τριαντόπουλο. Πάει πολύ τώρα να επικαλείται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης».
ΚΚΕ: Κυβέρνηση και δικαιοσύνη έχουν ευθύνη
Το ΚΚΕ τονίζει ότι: «Κυβέρνηση και δικαιοσύνη έχουν ευθύνη και πρέπει άμεσα να ικανοποιήσουν το δίκαιο αίτημα του Πάνου Ρούτσι για εκταφή της σορού του παιδιού του, όπως και των δεκάδων συγγενών που απαιτούν να συνεχιστεί η ανάκριση που έκλεισε άρον άρον με τεράστιες ελλείψεις και εκκωφαντικά κενά.
Το εργατικό-λαϊκό κίνημα με τον αγώνα του θα εμποδίσει την προσπάθεια συγκάλυψης και θα επιβάλλει την πραγματική δικαίωση απέναντι σε ένα σύστημα που θυσιάζει ζωές για τα κέρδη. Για να μην υπάρξουν άλλα Τέμπη!».
- Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του Καθεδρικού Ναού του Αφέντη Χριστού στο Αρκαλοχώρι, 5 χρόνια μετά τον σεισμό
- Το The Ellinikon Sports Park ανοίγει και παραδίδεται σταδιακά εγκαινιάζοντας μια νέα φάση για την μεγάλη ανάπλαση του Ελληνικού
- Άνω Λιόσια: Φωτιά σε πάρκινγκ σπιτιού – Δύο άτομα με εγκαύματα στο Θριάσιο
- ΚΕΔ: «Ο Βαλέρι κινείται νομικά για δημοσίευμα στην Ιταλία
- Tηλεφώνημα για βόμβα στη γαλλική πρεσβεία – Διακόπηκε η κυκλοφορία
- Φωτιά στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη
