Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μαξίμοβιτς
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Η είδηση ήταν ουσιαστικά γνωστή πριν τη ρεβάνς με τη Σαχτάρ, με τον Μαξίμοβιτς να κάνει το τελευταίο του παιχνίδι με τα πράσινα στην Κρακοβία.
Ο Σέρβος χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την πώλησή του, η οποία θα αποφέρει 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.
Στη σχετική ανακοίνωση, οι «πράσινοι» αναφέρουν:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ο Σέρβος μέσος αποκτήθηκε ως ελεύθερος το 2024 και έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με το Τριφύλλι κατέγραψε 50 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Νεμάνια σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου».
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Παναγόπουλος, η «σκουριά» και η δημόσια τοποθέτηση του Δικτύου Συνδικαλιστικού
- Το Ιράν καταδικάζει τη νομπελίστα Ναργκίς Μοχαμάντι σε άλλα επτά χρόνια φυλάκισης
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό τηλέφωνο
- Γαλλία: Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Τζακ Λανγκ παραιτήθηκε λόγω έρευνας σχετικής με τον Έπσταϊν
- Moltbook: Το AI φτιάχνει τη δική του κοινωνία και εμείς παρακολουθούμε από απόσταση