Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε δήλωσή του μετά το τέλος του φιλικού με την Ίντερ στην Ιταλία, μίλησε για την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής προετοιμασίας των νταμπλούχων Ελλάδας και τόνισε:
«Γενικά η προετοιμασία θεωρώ ότι κύλησε καλά, τα τελευταία δύο φιλικά ήταν τα πιο δύσκολα της προετοιμασίας. Παίξαμε με την πρωταθλήτρια Ιταλίας και τη φιναλίστ του UEFA Champions League. Η Ίντερ παρέταξε τη βασική της ομάδα στο τελευταίο της φιλικό πριν από τα επίσημα ματς.
Θεωρώ η ομάδα γενικά τα πήγε καλά το καλοκαίρι στην προετοιμασία που είχαμε, αυτό που έχει σημασία για εμάς και το σημαντικότερο ήταν να αποκτήσουν όλοι οι παίκτες ρυθμό και να καταλάβουν όλοι ποιος είναι ο ρόλος τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη».
Σε εκπληκτική κατάσταση ο Απόστολος Σίσκος στο Acropolis Swim Open του ΟΑΚΑ. Μετά το…διαστημικό 1:54.12 στα 200μ ύπτιο, ο 21χρονος κολυμβητής είχε εξαιρετική επίδοση στα 200μ πεταλούδα: 1:56.13.
Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» γιορτάζουν 40 χρόνια αδελφοποίησης με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και δημιούργησαν ένα μοναδικό κορεό πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ