Αποτελέσματα που δεν έδωσαν στην Ελλάδα, που είναι στην 11η θέση, τους βαθμούς που χρειαζόταν και η Τσεχία (σ.σ 10η), άνοιξε την ψαλίδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός πρόσθεσαν 300 βαθμούς στη συγκομιδή της χώρας μας, αλλά την ίδια ώρα η Τσεχία πήρε περισσότερους βαθμούς (400 βαθμούς), αφού είδε τις Σπάρτα Πράγας και Μπάνικ Οστράβα να επικρατούν των Αραράτ Αρμενία και Αούστρια Βιέννης, αντίστοιχα.
Η διαφορά της χώρας μας από την Τσεχία είναι πλέον στους 3.388 βαθμούς, με τους Τσέχους να έχουν 39.600 βαθμούς, ενώ εμείς έχουμε 36.212. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η απόσταση από τη 12η Νορβηγία έμεινε ίδια (1.825 βαθμοί).
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 1.
Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στο μεταγραφικό «στόχαστρο» τον 15χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ, αλλά ο CR7 φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το Game 3 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.