Η Πάντοβα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Πάπου Γκόμεζ σε… ρόλο Τζον Τραβόλτα (vid)
Ο Πάπου Γκόμεζ ανακοινώθηκε από την Πάντοβα, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αργεντίνου με ένα εντυπωσιακό βίντεο, με τον ίδιο να… ντύνεται Τζον Τραβόλτα.
Ο Αλεχάντρο Πάπου Γκόμεζ ανακοινώθηκε από τη Πάντοβα, ομάδα της Serie B, με τον 37χρονο εξτρέμ να επιστρέφει στην Ιταλία μετά από 4 χρόνια, μετά το εκπληκτικό πέρασμα του από την Αταλάντα.
Ο πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή το 2022 στο Κατάρ, έχει να αγωνιστεί δύο χρόνια, καθώς παραμένει τιμωρημένος λόγω υπόθεσης ντόπινγκ και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τις 19 Οκτωβρίου, όπως ορίζει η απόφαση της Ισπανικής Επιτροπής Αντιντόπινγκ.
Η Πάντοβα θέλησε να παρουσιάσει τον Γκόμεζ με ένα ευφάνταστο βίντεο, όπου… μεταμορφώνεται σε Τζον Τραβόλτα, αναβιώνοντας τη θρυλική σκηνή από τη ταινία «Πυρετό το Σαββατόβραδο».
Δείτε το βίντεο παρουσίασης του Πάπου Γκόμεζ:
A Padova il sabato ha cambiato ritmo
Abbonati: https://t.co/VN8VvdTYiu#enterpapu #papuishere #papugoal #papugomez #bailacomoelpapu pic.twitter.com/9Onig4YCJ5
— Calcio Padova (@PadovaCalcio) August 1, 2025
Με φόντο τα εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης, ο πρώην άσος της Αταλάντα κυκλοφορεί με το γνωστό σακάκι του ηθοποιού, σε μια ιδιαίτερη εκδοχή της ταινίας.
- Γάζα: Τουλάχιστον 12 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Επλήγη και σκηνή εκτοπισμένων
- Τουρκία: Πρώτη αποστολή τουρκικού γεωτρύπανου εκτός συνόρων
- Ελ Σαλβαδόρ: Διαδήλωση συγγενών φυλακισμένων εναντίον των ομαδικών δικών
- Μπουρκίνα Φάσο: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε νέα σειρά επιθέσεων τζιχαντιστών τις τελευταίες ημέρες
- Τουρκία: Το υπουργείο Αμυνας διαψεύδει δημοσιεύματα περί κοινής ναυπήγησης πολεμικών πλοίων με τις ΗΠΑ
- Λίβανος: 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο ανατολικό τμήμα της χώρας
