Με τη νίκη επί των Ηνωμένων Πολιτειών η Ελλάδα εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης και πλέον κάνει όνειρα για το χρυσό.
Η Εθνική πόλο γυναικών είχε ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου σε Παγκόσμιο πριν 14 ολόκληρα χρόνια όταν κέρδισε την Κίνα με 9-8, στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που έγινε στη Σαγκάη.
Στον αγώνα είχαν συμμετάσχει οι : Ασημάκη 3, Ρουμπέση 3, Μελιδώνη, Λιόση, Μανωλιουδάκη. Έπαιξαν επίσης οι Κούβδου, Τσουκαλά, Ψούνη, Αβραμίδου, Γερόλυμου, Αντωνάκου, Λαρά.
Επόμενη μεγάλη επιτυχία ήταν το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, όταν η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ιταλία με 10-9 στην παράταση παρότι είχε προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά!
Για την Ελλάδα έπαιξαν οι Ελληνάκη, Ασιλιάν, Μελιδώνη , Καραπατάκη, Λιόση 5, Κοζομπόλη, Οικονομοπούλου 1, Ρουμπέση, Μωραϊτίδου 3, Καραγιάννη, Λαρά, Μωραϊτη, Μυλωνάκη.
Πλέον η Ελλάδα θα διεκδικήσει στον τελικό της Τετάρτης το χρυσό, ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει το ασημένιο
Αυτά είναι τα 14 έως τώρα μετάλλια στην ιστορία της Εθνικής πόλο γυναικών
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.
Σοκ στο Καμπ Νου όταν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου κατέρρευσε οπαδός στις κερκίδες, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν άμεσα και το ματς να συνεχίζεται.