Γενικά αίθριος θα είναι καιρός την Τρίτη σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και κατά τόπους στη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.
Κολυδάς: Ξηρές καταιγίδες στα βόρεια
Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς προειδοποιεί ότι υπάρχει πιθανότητα για ξηρές καταιγίδες στα βόρεια της χώρας που προκαλούν πυρκαγιές.
Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής σε ανάρτησή του στα social media:
Η ΕΜΥ για αύριο μας ενημερώνει ότι : “Στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες , κυρίως στα ορεινά” . Εμείς σας επισημαίνουμε ότι οι καταιγίδες αυτές θα είναι κατά κανόνα ξηρές , δηλαδή δεν θα φέρουν βροχή παρά μόνο κεραυνούς , και γιαυτό θα είναι αυξημένος ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών .
ΠΙΘΑΝΟΝ ΞΗΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΕΜΥ για αύριο μας ενημερώνει ότι : “Στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά” . Εμείς σας επισημαίνουμε οτι οι καταιγίδες αυτές θα είναι κατά κανόνα ξηρές , δηλαδή δεν θα φέρουν βροχή… pic.twitter.com/66ccfVawAB
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.