Μπράουν: «Η πρόκριση στα playoffs της Euroleague πρώτος στόχος»
O Λορέντζο Μπράουν ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο και στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στον στόχο του με τους Ιταλούς, ο οποίος όπως ανέφερε είναι η πρόκριση στα playoffs της Euroleague.
Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο έκανε ο Λορένζο Μπράουν, μετά την ανακοίνωση της πολυετούς συμφωνίας με την ιταλική ομάδα.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωσε ενθουσιασμένος που θα φορά τη φανέλα της Αρμάνι, έκανε ειδική αναφορά στις πολλές και σημαντικές μεταγραφές που έχει κάνει αυτό το καλοκαίρι η νέα ομάδα του και έθεσε ως πρώτο στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague.
Τι δήλωσε ο Μπράουν στην ιστοσελίδα της Αρμάνι Μιλάνο:
«Είμαι ευγνώμων και αποτελεί τιμή για εμένα να έχω την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Ολίμπια Μιλάνο. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα είμαι συμπαίκτης με σπουδαίους παίκτες στην Ευρώπη και θα αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο.
Πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα είναι σπουδαία για αυτήν την ομάδα, με τις νέες αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ, εκτός δηλαδή από τους παίκτες που ήταν ήδη εδώ την περασμένη σεζόν. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, να ηγηθώ και να νικήσω. Ο στόχος είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ της Euroleague και ελπίζω ακόμη πιο μακριά. Οι προπονήσεις ξεκινούν τον Αύγουστο, αλλά η προετοιμασία ξεκινά τώρα για εμένα».
- Νικόλαος Πολίτης: Ο ενωτικός κρίκος του εθνικού μας βίου
- Ο Μπαρτζώκας έκλεισε έξι χρόνια στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό – Τα εντυπωσιακά νούμερα (vids)
- Αγροτικά προϊόντα: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή Agro-Verify
- Έναν χρόνο μετά τις πυρκαγιές, η τοξική σκόνη στοιχειώνει το Λος Άντζελες
- Η ισπανική αστυνομία κατάσχει 10 τόνους κοκαΐνης στη μεγαλύτερη ναυτική σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στη χώρα
- Πάτρα: Συνεχίζεται η αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης Λόρας – Τα social, το κινητό και το ενεχυροδανειστήριο


