Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και επίσημα ο Όμηρος Νετζήπογλου, με την Ένωση να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον 22χρονο παίκτη.
«H AEK Betsson BC ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον αθλητή Όμηρο Νετζήπογλου και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρουν στην σχετική τους ανακοίνωση οι «κιτρινόμαυρο».
Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πλήρωσε στην ΑΕΚ το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ ως buy out για τον νεαρό γκαρντ/φόργουορντ.
Πλέον μένουν οι ανακοινώσεις από τους Ερυθρόλευκους για να μπορεί ο Νετζήπογλου να λογίζεται με κάθε επισημότητα ως παίκτης του Ολυμπιακού.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.
Στο 45+1' του α' μέρους ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ροντινέι άντεξε στο μαρκάρισμα, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 – Δείτε τα δύο γκολ.