Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει πλέον την επόμενη μέρα του και την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό τους κορμό και παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν αρκετοί Έλληνες παίκτες στην αγορά, έχουν ήδη ξεχωρίσει μια περίπτωση. Ο Όμηρος Νετζήπογλου της ΑΕΚ ο οποίος προέρχεται από την πιο μεστή σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Ένωσης, μέτρησε 7 πόντους μέσο όρο με 46% στα τρίποντα την περασμένη σεζόν και αρέσει ιδιαίτερα στους Πειραιώτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Δείτε τα φετινά highlights του παίκτη
Ο Νετζήπογλου έχει όλο το πακέτο. Είναι πολύ καλός παίκτης με καλά χαρακτηριστικά και αρκετά μεγάλο potential, καθώς βρίσκεται στα 23 του χρόνια, ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετά καλό επίπεδο από μικρή ηλικία, βγαίνοντας από τα τμήματα υποδομής του Άρη.
Ο Έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο όμως προβλέπει buy out ύψους περίπου 150.000 ευρώ, ποσό που ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει και να τον κάνει δικό του. Παράλληλα, το συμβόλαιό του είναι κοντά στα 200.000 ευρώ.
Ο Ολυμπιακός κοιτάζει παράλληλα και την περίπτωση του Αντώνη Καραγιαννίδη για τη θέση του τρίτου σέντερ, προκειμένου να έχει ακόμα έναν Έλληνα στο ρόστερ.
Φέτος μέτρησε 7.4 πόντους μέσο όρο, με 60.26% στο δίποντο, ενώ μαζεύει και 6.2 ριμπάουντ σε 22.36» λεπτά συμμετοχής στη Stoiximan GBL σε σύνολο 23 παιχνιδιών.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.