Καβάλα: Νεκρός παραολυμπιονίκης σε τροχαίο με γουρούνα
Ο 61χρονος από την Πτολεμαΐδα είχε πάει στο όρος της Λεκάνης στην Καβάλα όπου τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο
Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιουνίου 2025 στο Όρος της Λεκάνης του Δήμου Νέστου στην Καβάλα.
Πρόκειται για τον 61χρονο γνωστό Παραολυμπιονίκη, Σάκη Δεληγιώργη, ο οποίος πήγε από την Πτολεμαΐδα για να ανεβεί τα βουνά της Καβάλας, κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι με όχημα τύπου γουρούνα.
Το τροχαίο
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχοι και ντελαπάρισε με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από το όχημα και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή.
- Οι «φτωχοί» αγρότες του Μεσαίωνα γιόρταζαν καλύτερα από εσένα αυτές τις μέρες
- Gen Z: Οικονομική αβεβαιότητα και ψυχική υγεία
- Φέτος η Ευρώπη θρηνεί την διατλαντική συμμαχία – Τι θα ακολουθήσει;
- Μοιραία λάθη στις πλαγιές του θανάτου – Τρομάζουν οι αριθμοί
- Κληρονομικό δίκαιο: Πώς ενεργοποιεί αδρανείς περιουσίες και φέρνει έσοδα στα κρατικά ταμεία
- Τέλος χρόνου για 280.000 «αιώνιους» φοιτητές






