Πυροδοτεί το «μπαμ» η Μπαρτσελόνα: Ο Νίκο Γουίλιαμς συμφώνησε για συμβόλαιο 6 χρόνων!
Ο Νίκο Γουίλιαμς τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να ενεργοποιήσουν τη «βόμβα» οι «μπλαουγκράνα».
Ο Νίκο Γουίλιαμς οδεύει ολοταχώς για τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα, καθώς τα βρήκε σε όλα με τους «μπλαουγκράνα» και πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η συγκατάθεση της Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Όπως μετέφερε ο Φαμπρίτσο Ρομάνο στο «Χ» o 22χρονος εξτρέμ, βρίσκεται προ των πυλών του «Καμπ Νόου», αφού απάντησε θετικά στην ομάδα της Καταλονίας για συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών και μισθό που ανέρχεται στα επτά με οκτώ εκατ. ευρώ ετησίως!
Ο Νίκο Γουίλιαμς που είναι «κολλητός» με τον Λαμίν Γιαμάλ και τα σάρωσαν όλα πέρσι στο Euro με την εθνική Ισπανίας, φαίνεται πως θα είναι ξανά συμπαίκτες και μάλιστα σύντομα και στη Βαρκελώνη.
Πλέον, το μόνο που απομένει είναι το «ΟΚ» της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, κάτι που δύσκολα θα χαλάσει, αφού οι δύο διοικήσει είναι σε επαφές εδώ και αρκετές μέρες. Ακόμη, τα πόσα για το deal των ομάδων δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως πρόκειται η μεταγραφή να πάει πάνω από 70.000.000 ευρώ.
Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο για τον Νίκο Γουίλιαμς:
🚨🔵🔴 Nico Williams and Barça have agreed personal terms on 6 year deal!
Agreement sealed on player’s contract until June 2031 with the salary in the region of €7/8m net per season.
Barça are currently working on financial terms to get deal done with Athletic. pic.twitter.com/9iP8eAWEpc
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 19, 2025
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»! (vid)
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4 (vid)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleage μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)

































![Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/uss-truxtun-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442