Στο Δημαρχείο Χανίων ο Πρέσβης του Κατάρ Άλι Αλ Μανσούρι
Σκέψεις για την διοργάνωση πολιτιστικών δρώμενων μεταξύ των οποίων και φεστιβάλ.
Συνάντηση με τον Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα, Άλι Αλ Μανσούρι, είχε την Τρίτη 17 Ιουνίου 2025, στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης, και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης, συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων και τις δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.
Σκέψεις για διοργάνωση Φεστιβάλ
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προοπτική πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ των δύο πλευρών, με επίκεντρο την πολιτιστική τους κληρονομιά. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάστηκε η δυνατότητα διοργάνωσης Φεστιβάλ, συμβάλλοντας στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων σε επίπεδο πολιτισμού και κοινωνίας.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Πρέσβη και υπογράμμισε τη σημασία των διεθνών επαφών για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Δήμου, ενώ εξέφρασε τη βούληση για περαιτέρω ανάπτυξη συνεργειών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Από την πλευρά του, ο Πρέσβης του Κατάρ ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολιτιστική κληρονομιά των Χανίων, εκφράζοντας ενδιαφέρον για πρωτοβουλίες κοινού ενδιαφέροντος.
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)