Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του Ματίας Αλμέιδα, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της ΑΕΚ, αφού ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της Σεβίλλης, σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
Ο διάσημος Ιταλός δημοσιογράφος τονίζει σε ανάρτησή του πως ο «Πελάδο» έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα της Ανδαλουσίας για τριετή συνεργασία και θα γίνει κάτοικος Ισπανίας για τα επόμενα χρόνια.
Παράλληλα, τονίζεται πως τα συμβόλαια από τις δύο πλευρές είναι έτοιμα να υπογραφούν, με τη συμφωνία να ισχύει κανονικά παρά τις φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες ώρες για ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Αλμέιδα.
Η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τον Ματίας Αλμέιδα:
🚨🔴⚪️ Matias Almeyda agrees to become new head coach at Sevilla on initial three year contract.
Agreement done and contracts set to be signed despite link with Italian clubs, as @ClMerlo reports.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.