Ασταμάτητος είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί! Ο διεθνής Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού σκόραρε για ακόμα μια φορά με το εθνόσημο στο φιλικό παιχνίδι με το Μπενίν και μάλιστα με τρομερό γκολ.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2′) ο Ελ Κααμπί έκανε το 1-0 για την ομάδα του και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.
— Futbol Marroqui 212 (@FutbolMarroqui) June 9, 2025
Συγκεκριμένα ο Μαροκινός έχει σκοράρει στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, καθώς έχει βρει δίχτυα απέναντι σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Τυνησία.
Ο 31χρονος επιθετικός σε 54 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του έχε σκοράρει 28 φορές.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.