Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φάνηκε ιδιαίτερα καθησυχαστικός στην συνέντευξη Τύπου καθώς ανέφερε πως δεν χρειάζεται πολλή σκέψη ο αυριανός αγώνας με τον Παναθηναϊκό και όποιος είναι καλύτερος ας κερδίσει.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
«Ελπίζω πως να αρχίσουμε το ματς έγκαιρα, όχι όπως στο Βερολίνο. Να κάνουμε καλύτερη αρχή. Περάσαμε την ίδια κατάσταση την τελευταία διετία, ελπίζω πως θα μας βοηθήσει. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το Βερολίνο».
Για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Δεν είναι δουλειά μας, αν και έχουμε την άποψή μας. Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο ερχομός του ΝΒΑ με αυτό το Final Four. Πάντα πρέπει να βελτιώνεσαι».
Για τον Παναθηναϊκό και τον ημιτελικό: «Πρέπει να σκεφτούμε απλά. Δεν παίξαμε καλά στο Βερολίνο. Το είδα ξανά το ματς. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς. Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ, είναι τόσο απλό. Όποιος είναι καλύτερος για 40′ αύριο θα κερδίσει, αυτό είναι όλο».
Για την προετοιμασία ενός αγώνα ως προπονητή: «Είναι πολύ πιο δύσκολο, περισσότερες ώρες δουλειάς. Με τον ύπνο πάντως δεν έχω πρόβλημα. Αν και έχω πολλά requests για εισιτήρια»
Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ στον πρώτο ημιτελικό του Final Four την Παρασκευή 23 Μαίου (23/5, 18:00).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.