Ο Τζόρνταν Λόιντ μίλησε στο επίσημο σάιτ της Μονακό, λίγο πριν από την έναρξη του Final Four της Euroleague και στάθηκε στο ότι η ομάδα είναι «διψασμένη» για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο έμπειρος γκάρντ τόνισε πως η ομάδα των Μονεγάσκων μπορεί να κοιτάξει οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόιντ:
«Προφανώς και ανυπομονούμε! Δεν είμαστε απλώς χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Final Four, πάμε εκεί για να κερδίσουμε.
Δουλεύουμε όλη τη χρονιά για να φτάσουμε στο Final Four και όλα καταλήγουν σε ένα παιχνίδι. Διακυβεύονται πολλά, πρέπει να προσεγγίσεις τον αγώνα όπως κάθε άλλον και να παλέψεις για να πετύχεις το κέρμα.
Είμαστε μια ομάδα που κοιτάζει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη. Σε αυτή τη σειρά των πλέι οφ, τα πήγαμε καλά παρά τις αντιξοότητες, όπως φάνηκε στην αντίδρασή μας στον 5ο αγώνα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Καταφέραμε να παραμείνουμε θετικοί και μαζί, αυτό πρέπει να δείξουμε στο Final Four.»
Θυμίζουμε ότι η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί την Παρασκεύη (23/5) στις 21.00.
Ο μεγάλος νικητής θα εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (25/5) που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»