Με γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 9ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο Ροντινέι εκτέλεσε με κομπίνα το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ερυθρόλευκοι από αριστερά και ο Μαροκινός επιθετικός των Πειραιωτών με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας, για το 1-0 του Ολυμπιακού.
Μια φάση που ήταν δουλεμένη στην προπόνηση, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Τσικίνιο και τον Ελ Κααμπί να εκτελεί με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ένα σουτ που ήταν αδύνατο να αποκρούσει ο Χριστογεώργος.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.