Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με 2-0 και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να έχει γκολ και ασίστ και να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην σπουδαία επιτυχία των Πειραιωτών.
Ο Μαροκινός, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του τελικού, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την κατάκτηση του Κυπέλλου και δήλωσε χαρούμενος για όσα πέτυχε ο Ολυμπιακός στη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Μαροκινός:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το νταμπλ και την πορεία που κάναμε φέτος και εύχομαι του χρόνου να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα. Συγχαρητήρια σε όλους» τόνισε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, καταφέραμε να νικήσουμε το αποψινό παιχνίδι, έχουμε μια εκπληκτική ομάδα, ένα καταπληκτικό σύνολο, ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, την οικογένεια μου, όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν, μας αγαπάνε και είναι σήμερα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και κατακτήσαμε το Κύπελλο».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.