Ο Εμπαπέ κατέρριψε ένα μυθικό ρεκόρ του Ντι Στέφανο
Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να μην έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο πέρα από το Super Cup Ευρώπης, έχει καταφέρει ωστόσο να καταρρίψει μια σειρά από ρεκόρ.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ γράφει Ιστορία από την πρώτη του χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε στην εντός έδρας νίκη επί της Μαγιόρκα με 2-1, φθάνοντας τα 28 τέρματα σε 32 αγώνες της εφετινής La Liga και τα 40 σε όλες τις διοργανώσεις.
Πέρασε έναν θρύλο
Και με αυτό το γκολ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 πέρασε στο «πάνθεον» των Μαδριλένων, καθώς έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα, ξεπερνώντας τα 27 γκολ που είχε σημειώσει ο «θρύλος» των «μερένγκες», Αλφρέδο Ντι Στέφανο, την σεζόν 1953/1954.
Παράλληλα, ο Εμπαπέ είναι πρώτος σκόρερ του εφετινού πρωταθλήματος, αφήνοντας σε απόσταση τριών τερμάτων τον Πολωνό επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442