Μπάρκλεϊ και Χάουαρντ παροτρύνουν τον Αντετοκούνμπο να μείνει στους Μπακς (vid)
Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Ντουάιτ Χάουαρντ εξέφρασαν την άποψη πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς.
Το τελευταίο διάστημα έχει… σηκωθεί πολλή συζήτηση για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ειδικά μετά την ανάρτηση του Σαμς Σαράνια πως εξετάζει όλες τις επιλογές του, ακόμα και να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς ύστερα από 12 χρόνια.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον συμβουλεύουν να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του, ωστόσο υπάρχουν κι αυτοί που τονίζουν πως ο «Greek Freak» πρέπει να παραμείνει κάτοικος Ουισκόνσιν και να συνεχίζει να παλεύει για τα «ελάφια».
Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Ντουάιτ Χάουαρντ, οι οποίοι μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «ΤΝΤ», ξεκαθάρισαν τη θέση τους και παρότρυναν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην φύγει συνεχίζοντας να… χτίζει τον «θρύλο» του στους Μπακς.
«He don’t have to move. I would love to see him spend his entire career in Milwaukee» 🗣
Chuck has thoughts on the narrative shifts involving ring culture and team loyalty pic.twitter.com/RymC4zd0uc
— NBA on TNT (@NBAonTNT) May 14, 2025
«Υπάρχει η εντύπωση πως όταν ένας μεγάλος παίκτης δεν κερδίζει το Πρωτάθλημα, ας έχει το έχει κερδίσει στο παρελθόν, πρέπει να φύγει. Δε χρειάζεται να φύγει. Θα μου άρεσε να τον δω να περνά όλη του την καριέρα στο Μιλγουόκι», ανέφερε ο Μπάρκλεϊ.
Από την πλευρά του ο Χάουαρντ υποστήριξε: «Μη φύγεις. Ξέρω και στο λέω. Δεν θα πρέπει να κάνει δηλώσεις. Πρόκειται για μεγάλη απόφαση. Είναι μία ζωή στο Μιλγουόκι κι αν φύγει θα αφήσει πικρή γεύση στους φίλους της ομάδας. Θυμάμαι από τη δική μου κατάσταση στο Ορλάντο πώς θα είναι (σ.σ. Μάτζικ 2004-12 κι ανταλλαγή στους Λέικερς). Κάτσε εκεί που είσαι».
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Δευτέρα το πρωί συνεχίζεται η αγόρευση για την ενοχή των 42 κατηγορουμένων
- «Supergirl»: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με την Μίλι Άλκοκ
- Πέρκινς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι δειλός – Να βγει να πει ότι θέλει να αποχωρήσει»
- Αναχωρούν για τα μπλόκα οι αγρότες που απέκλεισαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – «Δεν κάνουμε πίσω»

