Tο εσώρουχο-εξώρουχο της Lisa στο Met Gala είχε πράγματι το πρόσωπο της Ρόζα Παρκς πάνω του;
Τα «εσώρουχα με τη Ρόζα Παρκς» άρχισαν να γίνονται trend κατά τη διάρκεια του Met Gala το βράδυ της Δευτέρας, αφού η σταρ των Blackpink εμφανίστηκε στην εκδήλωση.
Πολλά περιμέναμε να συμβούν στο φετινό Met Gala με θέμα «Superfine: Tailoring Black Style» -αλλά, το να υπάρχει η υπόνοια ότι η Lisa των Blackpink επέλεξε να τοποθετήσει το πρόσωπο της ακτιβίστριας Ρόζα Παρκς στον καβάλο της, δεν το φανταζόμασταν.
Η σούπερ σταρ της k-pop φόρεσε ένα κορμάκι με δαντέλα Louis Vuitton κάτω από ένα σακάκι με κέντημα, συνοδευόμενο από ένα καλσόν που έφερε το λογότυπο του οίκου.
Που εντοπίζουν το οι θαυμαστές; Στο ότι το αμφιλεγόμενο μοτίβο στη δαντέλα που εμφανίζεται και σε όλο το σακάκι, αλλά είναι πιο ορατό κάτω από τη μέση της, φαίνεται να είναι ένα κολάζ από πρόσωπα διαφορετικών γυναικών, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός που μοιάζει με τη Ρόζα Παρκς.
Μήπως αυτό το σχέδιο είχε σκοπό να τιμήσει ιστορικές μαύρες προσωπικότητες, αλλά κατέληξε να είναι ουσιαστικά ένα ασεβές εσώρουχο; Ή μήπως πρόκειται για τυχαία πρόσωπα;
View this post on Instagram
Δημοφιλή πρόσωπα;
Σύμφωνα με τη Vogue, ο Αμερικανός καλλιτέχνης με έδρα το Λος Άντζελες, Χένρι Τέιλορ, κέντησε τα πορτρέτα στο σύνολό της. Ο Τέιλορ είχε προηγουμένως αναθέσει στον Φάρελ Γουίλιαμς, διευθυντή δημιουργικού ανδρικού τμήματος της Louis Vuitton και συμπρόεδρο του Met Gala 2025, να κεντήσει το ίδιο σχέδιο για το ανδρικό σόου Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 του οίκου.

Φωτογραφία: Η Lisa ποζάρει κατά τη διάρκεια του Met Gala, ενός ετήσιου γκαλά για τη συγκέντρωση χρημάτων προς όφελος του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης | Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 5 Μαΐου 2025. REUTERS/Mario Anzuoni
Σύμφωνα με δήλωση του κορυφαίου οίκου μόδας, η δαντέλα απεικονίζει «πορτρέτα μορφών που αποτέλεσαν μέρος της ζωής του καλλιτέχνη».
Ωστόσο, δεν διευκρίνισε αν περιλαμβάνονται δημοφιλή πρόσωπα.
«Γίνεται τάση εξαιτίας αυτού»
Τα «εσώρουχα με τη Ρόζα Παρκς» άρχισαν να γίνονται trend κατά τη διάρκεια του Met Gala το βράδυ της Δευτέρας, αφού η σταρ των Blackpink εμφανίστηκε στην εκδήλωση.
Οι χρήστες του X εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, σημειώνοντας ότι η απεικόνιση του προσώπου της Ρόζα Παρκς πάνω σε ένα εσώρουχο είναι ασεβής και κακόγουστη.

Φωτογραφία: REUTERS/Mario Anzuoni
«Η LISA βάζει το πρόσωπο της Ρόζα Παρκς (ακτιβίστριας κατά του ρατσισμού) στο εσώρουχό της και γίνεται τάση εξαιτίας αυτού» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Το να φοράς το εν λόγω εσώρουχό μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο που σε δείχνει να λες τη λέξη «n» [n***a] είναι κάπως τρελό».
To σχόλιο αυτό αναφέρεται στην κατακραυγή που υπήρξε ενάντια στα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος Blackpink, όταν ένας χρήστης του Discord που ισχυριζόταν ότι ήταν πρώην υπάλληλος της YG Entertainment διέρρευσε ένα αμφιλεγόμενο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε πριν από το ντεμπούτο των Jennie, Rose και Lisa.
Στο clip που έχει γίνει viral, οι καλλιτέχνιδες ακούστηκαν να λένε τον προσβλητικό όρο πολλές φορές.
*Με πληροφορίες από: The Cut | People | Vogue
- Οι «Εκκλησιάζουσες» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή περιοδεία
- Συνταξιοδότηση: Ρεκόρ αιτήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2026 – Έφτασαν τις 58.213
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/5): Πού θα δείτε τα play offs της Super League και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ
- Το Iράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην επιτεθούν σε πλοία του – 36 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο
- Το αλάτι κάνει κακό στη μνήμη;
- Η μεγάλη λίστα των λαθών των ξένων διαιτητών που ορίζει ο Λανουά
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
- Ειδικός στην γραφολογική ανάλυση εξέτασε το φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Έπσταϊν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)









![Πιτσιρικάς γλιτώνει από ημιφορτηγό και ιπτάμενα συντρίμμια λίγο πριν ανέβει στο σχολικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hug-315x220.jpg)




![Παροξυσμός στο ΟΑΚΑ: Οι Metallica ξεσήκωσαν το κοινό παίζοντας «Ζορμπά» και «Τρύπες» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/IMG_20260509_213500-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442