Ο ΟΦΗ έμεινε ισόπαλος απέναντι στον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» παίρνοντας έτσι τον πρώτο του βαθμό στη διαδικασία των πλέι οφ.
Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως σε αυτό το σημείο της σεζόν σημασία έχει η προσπάθεια, ενώ αναφέρθηκε και στον Εμμανουήλ Χνάρη που έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα.
Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:
Για την ισοπαλία: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών, διότι σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος δεν είναι τόσο σημαντικό το αποτέλεσμα όσο και η προσπάθεια και η απόδοση των παικτών».
Για το ντεμπούτο του Χνάρη: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί το παιδί αυτό με τη δουλειά του και την απόδοση του δίκαια έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία και είναι σημαντικό για το Ελληνικό ποδόσφαιρο μα βγαίνουν νέοι και καλοί παίκτες».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.