Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ο πρώτος ημιτελικός της Stoiximan Basket League του Παναθηναϊκός – Προμηθέας δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4/5 όπως αρχικά είχε οριστεί και η ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σειράς των «πρασίνων« με την Αναντολού Εφές για τα playoffs της Euroleague.
Παράλληλα, το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ορίστηκε την Κυριακή (4/5 17:15) για ημιτελικά της διοργάνωσης. Nα σημειωθεί, ότι αν η σειρά των playoffs της Euroleague Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές ολοκληρωθεί την Παρασκευή 2/5 τότε ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει την Δεύτερα 5/5.
Αν η σειρά των playoffs της Euroleague Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές οδηγηθεί σε πέμπτο ματς τότε ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει το Σάββατο 10/5.
Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι ώρες για τα παιχνίδια κατάταξης στις θέσεις 5-8, όπως και για τα playout, στα οποία υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις από το αρχικό πρόγραμμα.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.