Θλάση ο Ντόρσεϊ, χάνει το Game 3 του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ χάνει το τρίτο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ για τα playoffs της Euroleague, αφού έχει υποστεί θλάση.
Πρόβλημα με τον Ντόρσεϊ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα! Ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «WizNik Center», για το τρίτο παιχνίδι των play-off της Euroleague και με νίκη «σκουπίζει τη Βασίλισσα» και εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Final-4.
Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, δεν θα έχουν στη διάθεση τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση στον δεξί δικέφαλο.
Ο φετινός απολογισμός του
O Ντόρσεϊ μετράει φέτος στη Euroleague, 3,3 πόντους, ένα ριμπάουντ και μία ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ τα ποσοστά του είναι 39,1% από το δίποντο, 29,3% από το τρίποντο και 60% από τη γραμμή των βολών.
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442