
Ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις του Toy Story 5 – Η ανάρτηση του Τομ Χανκς
O Τομ Χανκς χαρίζει τη φωνή του στον αγαπημένο καουμπόι Γούντι από την πρώτη ταινία Toy Story το 1995.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του επερχόμενου Toy Story 5 και η αγωνία μας δεν περιγράφεται. Ο αγαπημένος ηθοποιός Τομ Χανκς, φρόντισε να μα καθησυχάσει όμως με μια ανάρτηση – σε περίπτωση που αναρωτιόμαστε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγωγή της ταινίας.
Η ανάρτηση του Τομ Χανκς
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος χαρίζει τη φωνή του στον αγαπημένο καουμπόι Γούντι από την πρώτη ταινία το 1995, αποκάλυψε την είδηση μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram, γεμίζοντας ενθουσιασμό τους θαυμαστές του «Toy Story».
Η πέμπτη ταινία του πολυαγαπημένου franchise αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Ιουνίου 2026.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Χανκς έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρώτη μέρα δουλειάς για μια συγκεκριμένη Ιστορία Νο 5! Χρειάζεστε μια ένδειξη; Disney. Studio B». Στο πλευρό του θα βρεθεί και πάλι ο Τιμ Άλεν «δίνοντας» τη φωνή του στον θρυλικό Μπαζ Λάιτγερ.
Toy Story 5
Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, ο σκηνοθέτης Άντριου Στάντον στο D23 Expo 2024, αποκάλυψε ότι η νέα ταινία θα εστιάσει στην ολοένα και μεγαλύτερη εμμονή των παιδιών με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Αυτή τη φορά θα ενώσει τις δυνάμεις του με την παραγωγό του Elemental Μακένα Χάρις, η οποία θα πραγματοποιήσει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.
- Παροξυσμός στο ΟΑΚΑ: Οι Metallica ξεσήκωσαν το κοινό παίζοντας «Ζορμπά» και «Τρύπες» [βίντεο]
- Χανιά: Νεκρή εντοπίστηκε 62χρονη στο Λουτράκι – Την αναζητούσε η οικογένεια της
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα των playout της Super League (pic)
- Τι κάνει τους Ευρωπαίους να νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους; Σε τι προηγούνται οι Έλληνες
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»



