Βαγιαννίδης: Δεν τα βρίσκουν Σπόρτινγκ και Παναθηναϊκός – η εμπλοκή της Ίντερ
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, όπως τονίζεται στην Πορτογαλία. Μπλέκει και η Ίντερ στην υπόθεση.
Σε… σαπουνόπερα εξελίσσεται το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, με τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για το θέμα να είναι καθημερινά.
Στο τελευταίο… επεισόδιο, η εφημερίδα O’ Jogo κάνει λόγο -στο ρεπορτάζ της- για διαφαινόμενο «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις των «Λιονταριών» με τον Παναθηναϊκό. Και αυτό καθότι όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, η Σπόρτινγκ δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των «πρασίνων», από τη στιγμή που αυτοί δεν βάζουν νερό στο κρασί τους.
Οι Πορτογάλοι σημειώνουν ότι η Σπόρτινγκ έχει κάνει ήδη δύο προτάσεις, έχοντας εισπράξει ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από το «τριφύλλι». Η πρώτη ήταν ύψους 6 εκατ. ευρώ και η δεύτερη έφτανε στα 8, με τα έξτρα 2 εκατ. να είναι με τη μορφή μπόνους.
Η εμπλοκή της Ίντερ και η μεγάλη διαφορά
Κάπου εκεί, στην υπόθεση μπλέκει και η Ίντερ, αφού η ιταλική ομάδα διατηρεί υψηλό ποσοστό στα δικαιώματα του διεθνούς μπακ που προσφάτως ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ως το 2028. Στο ρεπορτάζ τονίζεται, λοιπόν, ότι οι «πράσινοι» ζητούν ακατέβατα 8 εκατ. ευρώ για τους ίδιους και επιπλέον 3 εκατ. που θα πάνε αντίστοιχα στους «νερατζούρι», οι οποίοι διατηρούν το 38% των δικαιωμάτων του 23χρονου αμυντικού.
Μοιραία λοιπόν, από τα 11 εκατ. ευρώ που φαίνεται να ζητά ο Παναθηναϊκός ως τα 6+2 εκατ. ευρώ που φαίνεται να έχει ως ταβάνι η Σπόρτινγκ, υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά που δύσκολα θα καλυφθεί.
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»



