Πώς γίνεται αυτό; Ο Χιου Γκραντ δεν ήξερε ότι είναι συγγενής με έναν από τους συμπρωταγωνιστές του στο «Love Actually»
«Όσο ζεις, μαθαίνεις» λέει ο σοφός λαός και ο Χιου Γκραντ το κατάλαβε με τον πιο περίεργο τρόπο, όταν έμαθε στα γυρίσματα του «Love Actually» ότι είναι συγγενής με έναν από τους συμπρωταγωνιστές του.
Ήταν τον Νοέμβριο του 2003 όταν το «Love Actually» βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε από τις πλέον αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες. Το φιλμ του Ρίτσαρντ Κέρτις σάρωσε στο box office εκείνη τη χρονιά, ενώ χάρισε μια ακόμα επιτυχία στον Χιου Γκραντ.
Ωστόσο, ο 64χρονος σταρ του Χόλιγουντ, είχε και άλλους λόγους που απόλαυσε τη συγκεκριμένη ταινία: στα γυρίσματα του «Love Actually» έμαθε ότι ήταν συγγενής με έναν από τους συμπρωταγωνιστές του. Ευτυχώς όχι κάποιον που φίλησε στο φιλμ, γιατί τότε θα γινόταν άβολο.
Ο λόγος για τον Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ, ο οποίος στην επιτυχία του 2003 υποδύθηκε τον μικρό Σαμ. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο 34χρονος ηθοποιός, μιλώντας στη Λορέιν Κέλι στο ITV.

O Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ υποδύθηκε τον Σαμ στην επιτυχία του 2003.
«Θυμάμαι, ότι τον συνάντησα στα γυρίσματα και του είπα «προφανώς είσαι θείος μου ή ξαδερφός μου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων» είπε ο Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ, τονίζοντας ότι η γιαγιά του Χιου Γκραντ και η προγιαγιά του ήταν αδελφές.
«Έτσι, σε όλα τα γυρίσματα, όποτε με έβλεπε με φώναζε «μικρό ξάδερφο», μου πείραζε τα μαλλιά και ήταν κάπως κουλ όλο αυτό» συμπλήρωσε, ο οποίος τότε ήταν μόλις 12 ετών και ήταν η παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη.
Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και ο Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ είδε την καριέρα του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, καθώς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην τριλογία «Maze Runner», ενώ έχει παίξει σε επιτυχημένες σειρές όπως τα «Game of Thrones» και «The Queen’s Gambit».
- Ουκρανία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας – Σε δύσκολη θέση ο Ζελένσκι
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- «Εισβολή» κινεζικών αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442