Ο αρχηγός της Εθνικής Σκωτίας, Άντι Ρόμπερτσον, μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Σκωτίας με την Ελλάδα, έκανε λόγο για μία φανταστική ομάδα αναφερόμενος στην Εθνική μας ενώ εξέφρασε τον σεβασμό του για τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα.
Όσα είπε ο Ρόμπερτσον
Για την Εθνική του: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα. Χαίρομαι που είμαι με την Εθνική παρότι ήταν μία έντονη περίοδος στη Λίβερπουλ. Είναι πάντα τιμή να είμαι στην Εθνική και να παίζω». Περιμένω πώς και πώς και περιμένουμε πώς και πώς αυτά τα ματς».
Για το Nations League: «Από το Nations League πήραμε πολλά θετικά. Είναι ευχάριστα όλα όσα κρατάμε. Ελπίζουμε να μεγιστοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία στους 2 αυτούς αγώνε»..
Για τον κορμό της Εθνικής: «Θα συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε όπως τώρα. Παίζω σε μία από τις πιο μεγάλες ομάδες στον κόσμο. Έχουμε μία καλή σεζόν και εγώ το ίδιο. Όλοι σε κοιτάνε και έχουν άποψη. Άλλοτε συμφωνείς και άλλοτε όχι αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου».
Για τον Τσιμίκα: «Ο Κώστας είναι στην ομάδα εδώ και χρόνια. Ανταγωνιζόμαστε για την ίδια θέση αλλά υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Σε κάθε περίπτωση στον αγώνα κοιτάμε το καλύτερο που μπορεί να κάνει η ομάδα τους».
Για την Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι μία φανταστική ομάδα. Είδαμε το πόσο δυσκόλεψε την Αγγλία. Βοήθησε η αλλαγή προπονητή. Είναι μία καλή ομάδα, όπως είμαστε και εμείς. Εφόσον είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε θα μπορέσουμε να κάνουμε 2 νίκες».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.