Μεθύσι αλά ελληνικά: Η Αμάντα Σάιφρεντ θυμάται τα «όργια» στο τρελό πάρτι του «Mamma Mia!» το 2007
Η 39χρονη ηθοποιός Αμάντα Σάιφρεντ μίλησε για το αξέχαστο πάρτι στην Ελλάδα μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Mamma Mia» το 2007.
Ήταν 22 ετών, αλλά ήδη ένα από τα γνωστά ονόματα και ανερχόμενα ταλέντα του Χόλιγουντ. Για αυτό άλλωστε, το 2007 της εμπιστεύτηκαν έναν ρόλο δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μεγάλης οθόνης, όπως η Μέριλ Στριπ, Πιρς Μπρόσναν και Κόλιν Φερθ για την ταινία «Mamma Mia!». Η Αμάντα Σάιφρεντ δεν αρνήθηκε και όλα τα άλλα είναι ιστορία.
Το τι έγινε, το ξέρουν όλοι: το φιλμ «έσπασε» ταμεία ξεπερνώντας τα 610 εκατ. σε εισπράξεις, θεωρήθηκε ως το κορυφαίο κινηματογραφικό μιούζικαλ, απέκτησε sequel, ενώ όπως όλα δείχνουν έρχεται και το τρίτο μέρος.
Ωστόσο, αυτό το οποίο δεν θα ξεχάσει κανείς είναι το πάρτι μετά το τέλος των γυρισμάτων στην Ελλάδα το 2007. Οι φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει τότε, έδειχαν πρωταγωνιστές και συνεργείο σε κατάσταση μέθης, να γελάνε, να χορεύουν και να τραγουδάνε.
View this post on Instagram
Για αυτό το πάρτι ρωτήθηκε από το People η Αμάντα Σάιφρεντ και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει τα πράγματα όπως ήταν: «Ναι, είχα μεθύσει. Η αλήθεια είναι πως όλοι ήταν μεθυσμένοι».
Αλλά όπως ξεκαθάρισε δεν ήταν ένα πάρτι για να περάσουν καλά, αλλά μια… οικογενειακή υπόθεση. «Η γιαγιά μου ήταν σε αυτό το πάρτι και είχε μεθύσει κι αυτή» τόνισε στο περιοδικό και πρόσθεσε: «Ήταν η μαμά και η η γιαγιά μου μαζί μου τότε, ερχόντουσαν όπου και να πήγαινα και έζησε μέχρι τα 99 της χρόνια».
View this post on Instagram
Και δεν το έχει μετανιώσει για τις φωτογραφίες που είδαν τη δημοσιότητα. «Αυτά τα πάρτι δεν γίνονται για τους ηθοποιούς, αλλά περισσότερο για το συνεργείο και για τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει στις ταινίες. Για αυτό και έχουν πολύ πλάκα».
Πλέον, έχει σταματήσει να πηγαίνει στα wrap parties, ωστόσο ενδέχεται και να κάνει μια εξαίρεση όταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «The Housemaid». Ο λόγος; «Η Σίντνεϊ Σουίνι τα λατρεύει αυτά τα πάρτι και θα ήθελα πολύ να διασκεδάσω μαζί της».
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442