Δεν θα βγάλει τη σεζόν στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ ο Μανόλο Χιμένεθ! Όπως όλα δείχνουν ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των περσινών πρωταθλητών οι οποίοι έχουν μείνει εκτός όλων των στόχων τους από τον Φεβρουάριο.
Ο Χιμένεθ ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ στις 12 Οκτωβρίου, αλλά δεν κατάφερε να του δώσει ταυτότητα και να φέρει αποτελέσματα. Αυτή την στιγμή η ομάδα είναι στο -21 από την κορυφή του πρωταθλήματος αλλά και στο -11 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.
Αποκλείστηκε από την Τσέλιε στο Conference League ενώ εδώ και καιρό έχει αποχαιρετήσει και το Κύπελλο από το οποίο έμεινε εκτός από την Πάφο. Πολλές φορές ο Χιμένεθ επικαλέστηκε τους πολλούς τραυματισμούς και τις διάφορες ατυχίες ως δικαιολογία για την πορεία του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει πλέον γυρισμός για εκείνον.
Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ σημάδεψε τη ζωή μου»
Ενθουσιασμένος που θα κάτσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε επίσημα από τον κυπριακό σύλλογο και τόνισε πως θέλει να συνδεθεί με την ομάδα, όπως με τη Σεβίλλη και την ΑΕΚ.
Στη Σερβία και στην Ιταλία μιλούν για… ανατροπή στην υπόθεση του Άλεκ Πίτερς με την Αρμάνι – Πώς μπορεί να συγκριθεί η περίπτωση του Αμερικανού με τον Μιλουτίνοφ.
Η τεχνολογία των Μουντιάλ και των Ολυμπιακών Αγώνων μετακομίζει στα δημόσια γήπεδα και στα πάρκα του Πεκίνου, σε μια αθλητική βιομηχανία που στοχεύει στα 970 δισ. δολάρια.