
Ραγδαίες εξελίξεις: Τι αλλάζει στη Euroleague – Οι δύο ομάδες που επιστρέφουν
Δημοσιεύματα στο εξωτερικό αναφέρουν δύο επιστροφές ομάδων στη Euroleague με μια από αυτές να αποτελεί παραδοσιακή δύναμη της διοργάνωσης.
Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι μεταξύ των ομάδων που θα προστεθούν εκ νέου στην Euroleague, μετά των αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.
Χθεσινό δημοσίευμα ανέφερε πως το πρώτο μέλημα είναι να τελειώσει ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία. Αυτόματα οι ρωσικές ομάδες θα επιστρέψουν και πρόκειται αρχικά για τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ που επενδύουν «τρελά» ποσά. Πέρα από τους Ρώσους θα έμπαινε στη Euroleague και η Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ το δημοσίευμα τοποθέτησε τις ομάδες στον ανατολικό όμιλο.
Τι λένε στο εξωτερικό για το ενδεχόμενο επιστροφής της ΤΣΣΚΑ στη Euroleague
«Όταν είχαν τιμωρηθεί οι ρωσικές ομάδες και είχα ερωτηθεί για το πόσο θα κρατήσει όλο αυτό, είχα απαντήσει πως θα γινόταν κάτι αντίστοιχο με την Γιουγκοσλαβία. Τις τελευταίες 48 ώρες έχουμε δει πολλές αλλαγές στα γεωπολιτικά ζητήματα», δήλωσε ο executive director της Ένωσης Προπονητών της EuroLeague, Γκόραν Σάσιτς στο TASS.
«Αν το προσέξατε, η EuroLeague ανακοίνωσε την επέκταση της διοργάνωσης στις 20 ομάδες. Τώρα σας ρωτάω, γιατί έγινε κάτι τέτοιο; Τώρα είναι 18 ομάδες, οπότε αρκεί για να μπουν οι ρωσικές ομάδες. Πιστεύω πως θα επιστρέψουν πολύ σύντομα», καταλήγει.
Με βάση τα όσα αναφέρει το σερβικό SportKlub, εκτός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έχει συμβόλαιο τύπου Α, κοντά στην επιστροφή της είναι και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Δύσκολη η νύχτα στα Δωδεκάνησα λόγω κακοκαιρίας – Θυελλώδεις άνεμοι, πτώσεις δέντρων και προβλήματα στις μεταφορές
- Ο Γκατούζο παραιτήθηκε μετά τον αποκλεισμό-σοκ της Ιταλίας
- Έχασε τη μάχη ο 7χρονος Αχιλλέας στη Βέροια – Υπέκυψε στα τραύματά του
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εκτόξευσε την περιουσία της μέσα σε δύο χρόνια
- Αθηναϊκός – Μερσίν: Ραντεβού με την ιστορία στον πρώτο τελικό του Eurocup Women!

