
Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Όταν ήταν παιδί έκανε καντάδες στους πελάτες μιας ιρλανδέζικης παμπ
«Αυτό ήταν ένα βραχύβιο όνειρο, αλλά και το πρώτο μου πραγματικό κοινό», δήλωσε η Σαμπρίνα Κάρπεντερ για τις μίνι σιναυλίες που έδινε σε μια τοπική παμπ όταν ήταν μικρή.
Σε μια νέα συνέντευξη για το εξώφυλλο της Vogue, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια του «Espresso», Σαμπρίνα Κάρπεντερ, μίλησε για την αγάπη της για την ερμηνεία και για το πώς συνήθιζε να τραγουδάει το «Happy Birthday» στους θαμώνες μιας τοπικής παμπ όταν ήταν μικρό παιδί.
Μεγαλώνοντας στο «έρημο» Quakertown της Πενσυλβάνια, η Κάρπεντερ είπε στο πρακτορείο ότι ήταν «ένα σαρκαστικό, ατίθασο παιδί» και συνειδητοποίησε αρκετά νωρίς ότι είχε ταλέντο στο τραγούδι.
Η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων των γονιών της Ντείβιντ και Ελίζαμπεθ και των αδελφών της Σάρα και Σείνον και Σέιλα, δειπνούσε συχνά σε μια τοπική ιρλανδέζικη παμπ, το Limeport Inn. Εκεί, μια σερβιτόρα που την έλεγαν Πάτι έβαζε τη Σαμπρίνα να τραγουδήσει το «Happy Birthday» για τα τραπέζια των πελατών της παμπ.
Μερικές φορές την πλήρωναν, αλλά η μαμά της την ανάγκαζε να επιστρέφει τα χρήματα. «Αυτό ήταν ένα βραχύβιο όνειρο, αλλά και το πρώτο μου πραγματικό κοινό», δήλωσε η Σαμπρίνα στη Vogue.

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, νικήτρια των βραβείων καλύτερης ποπ σόλο ερμηνείας και καλύτερου ποπ άλμπουμ, ποζάρει στην αίθουσα Τύπου κατά τη διάρκεια της 67ης ετήσιας απονομής των βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 2 Φεβρουαρίου 2025. REUTERS/Mike Blak
«Δεν κέρδισα, γνώρισα όμως τη Μάιλι»
Τότε, ήταν που αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρά της λίγο πιο σοβαρά. Άφησε το σχολείο και στράφηκε προς την κατ’ οίκον διδασκαλία διδασκαλία, γνωρίζοντας ότι ήθελε να «περάσει από [πολλές] οντισιόν».
Στην ηλικία των 9 ετών, η Σαμπρίνα συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού που διοργάνωσε η Μάιλι Σάιρους και έγινε φιναλίστ. «Αφού τελείωσε ο διαγωνισμός -δεν κέρδισα, γνώρισα όμως τη Μάιλι, μεγάλο προνόμιο- συνέχισα να το κάνω γιατί μου άρεσε τόσο πολύ», είπε.
Πρόσφατα επανενώθηκε με τη Σάιρους για μια κοινή φωτογραφία στα βραβεία Grammy του 2025, όπου κέρδισε την καλύτερη σόλο ποπ ερμηνεία για το «Espresso» και το καλύτερο ποπ άλμπουμ για το Short n’ Sweet.
«Είμαι ακόμα λαχανιασμένη από την εμφάνιση, οπότε πραγματικά δεν το περίμενα αυτό», δήλωσε η Σαμπρίνα στη σκηνή της Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της τελετής, όπου ερμήνευσε το «Espresso» και το «Please Please Please Please».
«Και όλοι αυτοί οι υποψήφιοι που μόλις εμφανίστηκαν στην οθόνη είναι μερικοί από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες στον κόσμο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι υποψήφια απέναντί τους ή ότι βρίσκομαι σε αυτό το δωμάτιο αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.
*Mε πληροφορίες από: People
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις