Στον τρίτο του αγώνα στην περίοδο του κλειστού στίβου, στην πόλη Λοτζ της Πολωνίας, ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ σήμερα (8/2), με άλμα στα 5.92μ.
Ο Καραλής, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στο Λοτζ, ανέβασε εν συνεχεία τον πήχη στα 6.02μ. Τα άλματα του μπορεί να ήταν άκυρα, όμως, έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει και αυτό το φράγμα.
Δείτε το βίντεο:
Τα άλματα που πέρασε ο Καραλής ήταν διαδοχικά τα 5,62 μ., 5,82 μ. με τη δεύτερη, 5,92 μ. με την πρώτη προσπάθεια.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.