Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Καλλιθέα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 3χρονου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον πατριό του
Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο στην Καλλιθέα, όπου είπαν το τελευταίο αντίο στο μικρό Άγγελο που έχασε τόσο βάναυσα τη ζωή του από τα χέρια των δικών του ανθρώπων
Στην τελευταία του κατοικία, μέσα σε κλίμα οδύνης, συνόδευσαν τον μικρό Άγγελο συγγενείς και φίλοι στο κοιμητήριο στην Καλλιθέα, καθώς οι οικείοι του είχαν αποφασίσει να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στην Αθήνα.
Ο 3χρονος Άγγελος είχε μείνει εγκεφαλικά νεκρός έπειτα από μέρες νοσηλείας στο ΠΑΓΝΗ, που ακολούθησαν την άγρια κακοποίηση που υπέστη από την ίδια του τη μητέρα και τον πατριό του στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής από το Ηράκλειο στον Πειραιά για την κηδεία
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον μικρό Άγγελο στο κοιμητήριο στην Καλλιθέα
Τραγικές φιγούρες, η γιαγιά του και άλλοι συγγενείς από την πλευρά της μητέρας του παιδιού, ενώ στο νεκροταφείο Καλλιθέας βρέθηκε τελικά και ο βιολογικός πατέρας που στεκόταν απομονωμένος ανάμεσα σε δικούς του συγγενείς.
Συγγενείς ξεσπούν σε λυγμούς στην αγκαλιά των αγαπημένων τους κατά την εξόδιο ακολουθία για τον μικρό Άγγελο
Εκτός από τους συγγενείς και φίλους, στο νεκροταφείο βρίσκονται και απλοί άνθρωποι που ήθελαν να αποχαιρετήσουν το μικρό αγόρι που σόκαρε το πανελλήνιο με τον αδόκητο θάνατό του, που προκάλεσαν εκείνοι που υποτίθεται είχαν τον ρόλο του προστάτη.
Στο τραπέζι συλλυπητηρίων κάποιοι είχαν τοποθετήσει και το αγαπημένο αρκουδάκι του αδικοχαμένου παιδιού.
Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής από το Ηράκλειο στον Πειραιά και έφτασε στην Αθήνα νωρίς το πρωί της Τετάρτης.
Συγγενείς του βιολογικού πατέρα του 3χρονου Άγγελου βρέθηκαν νωρίτερα και στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να υποδεχθούν τη σορό του αλλά και να μάθουν λεπτομέρειες για την κηδεία ώστε να παραστούν.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου