
Περικλής Σιούντας: «Είχα άγχος που έπρεπε να υποδυθώ τον Χρήστο Νικολόπουλο στην ταινία “Υπάρχω”»
Ο Περικλής Σιούντας μίλησε στο «Buongiorno» του MEGA, που προβλήθηκε χθες.
Ο Περικλής Σιούντας μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία «Υπάρχω», όπου υποδύεται τον Χρήστος Νικολόπουλο. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του.
Περικλής Σιούντας:: «Ήταν δύσκολο να παίζω τον ρόλο μου και να με κοιτάει από απέναντι ο Χρήστος Νικολόπουλος»
«Είχα πολύ άγχος που έπρεπε να υποδυθώ ένα τέτοιο όνομα της μουσικής. Και πόσω μάλλον όταν ήταν παρών σε κάποια γυρίσματα και με έβλεπε. Ήθελα η ερμηνεία μου να είναι πολύ καλή. Ήταν δύσκολο να παίζω τον ρόλο μου και να με κοιτάει από απέναντι ο Χρήστος Νικολόπουλος. Ήταν υποστηρικτικός και συγκινημένος. Δεν ενεπλάκη, άφησε όλη την διαδικασία στον σκηνοθέτη και κοιτούσε τα γυρίσματα σαν μικρό παιδάκι.
Πώς προέκυψε η συνεργασία του στην ταινία και τα κάστινγκ
Ό,τι υπάρχει στο ίντερνετ με τον Χρήστο Νικολόπουλο το έχω δει, μελέτησα τις κινήσεις του, τον τρόπο που κουνάει το κεφάλι του, τα χέρια του, το μπουζούκι πόσο το κοιτάζει ή όχι», είπε αρχικά ο Περικλής Σιούντας.
«Πέρασα από κάστινγκ, έστειλα ένα βίντεο που έπαιζα μπουζούκι. Και με κάλεσαν από κοντά. Προφανώς τους άρεσε που είχα «ομοιότητα» με τον Χρήστο Νικολόπουλο. Ο Χρήστος Μάστορας παράτησε τα πάντα για την ταινία και έδωσε τον εαυτό του, για την μελέτη του ρόλου», συνέχισε.
Ο Περικλής Σιούντας ναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (2019), της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (2024) και τελειόφοιτος του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με ειδίκευση στο Κλασικό Ακορντεόν (Μπαγιάν).
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις