Αντιδράσεις για τις τιμές των εισιτηρίων από τη Σαντορίνη – Καταγγέλλουν αισχροκέρδεια
Αρκετοί είναι οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων που ανήρτησαν τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από τη Σαντορίνη με προορισμό την Αθήνα.
Η αναστάτωση που δημιουργήθηκε την Κυριακή λόγω των σεισμικών δονήσεων στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων είχε ως αποτέλεσμα και την εξάντληση των αεροπορικών εισιτηρίων.
Αρκετοί ήταν εκείνοι, κυρίως επισκέπτες και τουρίστες, που θέλησαν να φύγουν το συντομότερο δυνατό από το νησί με προορισμό την πρωτεύουσα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές.
Μιλούν για αισχροκέρδεια
Όσοι δεν είχαν προγραμματίσει την αναχώρησή τους από τη Σαντορίνη και θέλησαν να κλείσουν το εισιτήριό τους, βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν αντίκρυσαν τις τιμές που τους ζητούσαν οι αεροπορικές εταιρείες.
Το ταξίδι Σαντορίνη – Αθήνα έφτασε να κοστίζει κοντά στα 300 ευρώ (χωρίς επιστροφή)
Εκείνοι που θέλησαν να φύγουν την Κυριακή δεν τα κατάφεραν, καθώς όλες οι πτήσεις είχαν καλυφθεί.

Πάνω από 200 ευρώ
Επίσης, από το μεσημέρι και μετά, η αναζήτηση στις πλατφόρμες κρατήσεων έβγαζε μόνο εισιτήρια που κόστιζαν πάνω από 200 ευρώ.
Έτσι, αρκετοί «πόσταραν» στα social media τις τιμές που έφταναν μέχρι τα 290 ευρώ για μία απλή διαδρομή Σαντορίνη – Αθήνα!

Την ίδια ώρα, άλλοι τόνιζαν ότι θα έπρεπε το κράτος να παρέμβει και να φροντίσει για τη μεταφορά όσων ήθελαν να απομακρυνθούν άμεσα από τη Σαντορίνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ακριβά εισιτήρια αφορούσαν μόνο τις πτήσεις της Δευτέρας, καθώς αν έκλεινε κάποιος για τα επόμενα 24ωρα οι τιμές ξεκινούσαν από 65 ευρώ.
- Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό του Champions League – Σοβαρά επεισόδια με 416 προσαγωγές και ολονύχτιες συγκρούσεις (vids)
- Τι μας υπενθυμίζει η κυριακάτικη Καλημέρα του Αρκά;
- Ο Τραμπ θέλει οι μουσουλμανικές χώρες να ενταχθούν στις Συμφωνίες του Αβραάμ – Αν τελειώσει ο πόλεμος στο Ιράν
- Kale: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για αυτό το superfood
- Οι «φορολογικοί παράδεισοι» παραμένουν δημοφιλείς παρά τα μέτρα για τις offshore
- Οι Σπερς εκθρόνισαν τους Θάντερ με MVP Γουεμπανιάμα και έφυγαν για τελικούς με τους Νικς (vid)
- Ο «Ίων» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στην Επίδαυρο
- Πώς η κλιματική κρίση αλλάζει τον αγροτικό χάρτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/rad-pozniakov-134-72ac7W4-unsplash-315x220.jpg)































































![Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/2026-05-30T214003Z_1512690443_UP1EM5U1O6P5Q_RTRMADP_5_SOCCER-CHAMPIONS-PSG-ARS-PARIS-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442