Αρκετοί ήταν εκείνοι, κυρίως επισκέπτες και τουρίστες, που θέλησαν να φύγουν το συντομότερο δυνατό από το νησί με προορισμό την πρωτεύουσα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές.
Μιλούν για αισχροκέρδεια
Όσοι δεν είχαν προγραμματίσει την αναχώρησή τους από τη Σαντορίνη και θέλησαν να κλείσουν το εισιτήριό τους, βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν αντίκρυσαν τις τιμές που τους ζητούσαν οι αεροπορικές εταιρείες.
Το ταξίδι Σαντορίνη – Αθήνα έφτασε να κοστίζει κοντά στα 300 ευρώ (χωρίς επιστροφή)
Εκείνοι που θέλησαν να φύγουν την Κυριακή δεν τα κατάφεραν, καθώς όλες οι πτήσεις είχαν καλυφθεί.
Πάνω από 200 ευρώ
Επίσης, από το μεσημέρι και μετά, η αναζήτηση στις πλατφόρμες κρατήσεων έβγαζε μόνο εισιτήρια που κόστιζαν πάνω από 200 ευρώ.
Έτσι, αρκετοί «πόσταραν» στα social media τις τιμές που έφταναν μέχρι τα 290 ευρώ για μία απλή διαδρομή Σαντορίνη – Αθήνα!
Την ίδια ώρα, άλλοι τόνιζαν ότι θα έπρεπε το κράτος να παρέμβει και να φροντίσει για τη μεταφορά όσων ήθελαν να απομακρυνθούν άμεσα από τη Σαντορίνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ακριβά εισιτήρια αφορούσαν μόνο τις πτήσεις της Δευτέρας, καθώς αν έκλεινε κάποιος για τα επόμενα 24ωρα οι τιμές ξεκινούσαν από 65 ευρώ.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής