
Άρης: Με Κέρκες και Σπίκιτς στη Λεωφόρο
Ο Σέρβος αμυντικός και ο Κροάτης εξτρέμ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αυριανού (2/2) εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα, ενώ εκτός έμειναν Ντούντου και Νινγκ
Οι Ντάριο Σπίκιτς και Μάριο Κέρκεζ είναι οι δυο νεοαποκτηθέντες παίκτες του Άρη που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αυριανού (2/2) εκτός έδρας παιχνιδιού με την Καλλιθέα. Νέο πρόσωπο στις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι και ο Μιχάλης Παναγίδης.
Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Ντούντου και Νινγκ, οι τραυματίες Μάγιο, Ντιαντί και Φρίντεκ, καθώς και οι τιμωρημένοι Μπράμπετς και Μορόν.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Athens Kallithea (02/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (17:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Κυριαζής, Montoya, Fattore, Kerkez, Mendyl, Fabiano Leismann, Fran Velez, Rose, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Jean Jules Mvondo, Sisto, Spikic, Saverio, Zamora, Quaison, Φετφατζίδης, Παναγίδης».
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-2: Ο Λεβαντόφσκι την οδηγεί στη στέψη!


