Γιώργος Πατούλης: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει σε 2 εβδομάδες
Ο Γιώργος Πατούλης περιμένει με αγωνία τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.
Ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε προσκεκλημένος στη διαδικτυακή εμπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Πρώτη Λέξη» και μίλησε για τις αλλαγές στην προσωπική ζωή του.
Το διαζύγιο με την Μαρίνα Σταυράκη
«Δεν υπήρχε (σχέση πριν το διαζύγιο), για να μην έχετε καμία τέτοια απορία» τόνισε και εξήγησε: «Σε κάθε περίπτωση, όταν ένας άνθρωπος αγωνίζεται όλη ημέρα συναναστρέφεται με κάποιους ανθρώπους της καθημερινότητας και μπορεί να εκτιμήσει κάποιους ανθρώπους από τη στάση τους, από τη σοβαρότητά τους, από την κρίση τους, από τη διάθεση χαράς μέσα σε μία δύσκολη στιγμή.
Όλα αυτά, ίσως και μία συμπάθεια, αυτό μπορεί τελικά να δημιουργήσει μία σχέση».

Γιώργος Πατούλης: «Προέκυψε κι ένα μωράκι που αναμένουμε σε 2-3 εβδομάδες»
«Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι αν θες να δημιουργήσεις τη ζωή, πρέπει να βαδίζετε δύο. Ίσως κι αυτό να συνέβαλλε στο ότι ήρθε γρήγορα ένας άλλος γάμος. Προέκυψε κι ένα μωράκι που αναμένουμε σε 2-3 εβδομάδες
Όταν μπαίνει κάποιος στον μήνα, πρέπει να είσαι stand by. Σε κάθε περίπτωση είναι όλα έτοιμα, το βαλιτσάκι και ό,τι άλλο χρειάζεται. Περιμένουμε αγοράκι. Το βλέπω με ενθουσιασμό και αγάπη. Όταν έρχεται ένα νέο μέλος στην οικογένεια είναι μια χαρούμενη διαδικασία που θέλω να τη ζήσω εκ νέου. Όποιος μπορεί να το κάνει να το πράξει. Να φέρεις μια νέα ζωή, να είσαι πάνω από αυτή και να συμβάλλεις σε αυτό».
Η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον ίδιο και στη σύζυγό του
«Δεν μας προβληματίζει η διαφορά ηλικίας, δεν το έχουμε νιώσει. Ίσως το βλέπουν κάποιοι, εμείς δεν το νιώθουμε και είμαστε καλά».
Και πρόσθεσε: «Όλες αυτές οι ευθύνες που έφυγαν, πράγματι με αυτή την νέα έναρξη πραγμάτων έχω γεμίσει μπαταρίες. Θέλω να το ζήσω εκ νέου την πατρότητα. Θα κάνω “φροντιστήριο” για να μάθω για τις πάνες κτλ”.
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442